میتواند به صورت تجاری جایگزین انواع دیگر ژلاتین شود.این نوع از ژلاتین در همه انواع خوراکی ها و آبنبات ها میتواند استفاده شود.زلاتین از کلاژن پوست و استخوان برخی حیوانات استخراخ میشود و حاوی پروتین است.اما این یک ریسک برای سیستم ایمنی بدن است و میتواند باعث بیماری های عفونی شود.اما نوع جدید زلاتین از تزریق ژنهای انسانی در مخمر به وجود امده که آنرا تبدیل به زلاتین کرده اند.این نوع جدید تمامی ریسک های قبلی ژلاتین را زا بین میبرد و از هیچ عضو انسانی هم در تولید ان به صورت مستقیم استفاده نمیشود.