مارگارین فراورده ای است که به جای کره مصرف می شود. مارگارین از چربی حیوانات یا گیاهان مختلف، و آب و مواد رنگی و اسانس ساخته می شود. در بیشتر کشورها قوانینی وجود دارد که حداکثر آب موجود در مارگارین و حداقل چربی آن را تعیین می کند. در برخی کشورها، مثل بریتانیا و ایالات متحده، این قوانین تضمین می کند که مارگارین شامل ویتامین های افزوده مثل ویتامین A و ویتامین D هم باشد.

  مارگارین را شیمی دان فرانسوی ساخت. در سال 1869م [1248هـ .ش] مِگه- موریه و پستان خُرد شده ی گاو و شیر را با هم مخلوط کرد و ماده ی نرم و زرد رنگی به دست آورد. مارگارین تنها شرکت کننده ی مسابقه ای بود که ناپلئون سوم برای یافتن جانشین ارزانی برای کره ترتیب داده بود.

  به تدریج که انسان به مواد غذایی سالم تر روی آورد، مارگارینی که از چربی ها و روغن های اشباع نشده ساخته شده بود طرفداران بیش تری یافت. امروزه مارگارین به جای چربی حیوانی، اغلب از روغن های گیاهی استفاده می شود.

تهیه کننده:سنا